Συνεργασία JWELL – BΟ Vaping - Vapour2smoke - Smok-e

Δελτίο Τύπου

                                                   

 

Αθήνα, 15 Ιουλίου 2019

 

 

Τα υψηλής ποιότητας ηλεκτρονικά τσιγάρα BOVaping της JWELL έρχονται σύντομα στο δίκτυο συνεργατών της Smok-e.

Η JWELL-BΟVaping, μια κατασκευάστρια εταιρεία με ηγετικό ρόλο στην παγκόσμια αγορά προϊόντων ατμίσματος, προχωρά σε στρατηγική συνεργασία,μέσω του αποκλειστικού της αντιπροσώπου της στην Ελλάδα Vapour2smoke, επεκτείνοντας  την παρουσία της στην ελληνική αγορά με το λανσάρισμα του BO, που αποτελεί ένα από τα κορυφαία προϊόντα "ατμίσματος" και θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους συνεργάτες της SMOK-E.

Μετά το επίσημο λανσάρισμα του ΒΟ, όλοι  οι Έλληνες καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να βρίσκουν το συγκεκριμένο προϊόν σε όλα τα ατμιστικά καταστήματα.

Το ΒΟ,  φέρνει την καινοτομία των ηλεκτρονικών τσιγάρων "κλειστού συστήματος" στα καταστήματα προϊόντων ατμίσματος, καθώς είναι ένα απλό στη χρήση ηλεκτρονικό τσιγάρο, το οποίο χρησιμοποιεί προγεμισμένους ατμοποιητές με  υγρό αναπλήρωσης  σε μεγάλη  ποικιλία γεύσεων και επιπέδων νικοτίνης,  ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό καπνιστή ή ατμιστή.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της JWELL, κ.Olivier Sarfati εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία με την ελληνική εταιρεία SMOK-E και τόνισε : "Είμαστε πολύ υπερήφανοι που ξεκινάμε να προσφέρουμε στους Έλληνες ατμιστές και καπνιστές το ηλεκτρονικό τσιγάρο BO. Η φιλοδοξία μας είναι να προσφέρουμε στους καπνιστές μια ευρεία γκάμα προϊόντων δυνητικά μειωμένου κινδύνου, σε σύγκριση με τα τσιγάρα. Το λανσάρισμα του BO αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης και των επενδύσεών μας σε αυτόν τον τομέα".

Από την πλευρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της SMOK-E, κ.Νεκτάριος Ζαφείρης, τόνισε ότι:  "Το ΒΟ έρχεται να διευρύνει τις επιλογές που προσφέρουμε στους πελάτες του δικτύου της SMOK-E σε όλη την Ελλάδα. Είναι μια αποκλειστική προσθήκη, αντάξια του επιπέδου ποιότητας, καινοτομίας και ασφάλειας που χαρακτηρίζει όλη τη γκάμα των προϊόντων μας μέχρι σήμερα. Eυχαριστούμε τη JWELL– ΒΟ Vaping και τη Vapour2smoke για την εμπιστοσύνη τους  και καλωσορίζουμε τους καταναλωτές σε έναν κόσμο ακόμα περισσότερων και καλύτερων επιλογών και σε μια εμπειρία ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης, στα ατμιστικά σημεία πώλησης ".

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Vapour2smoke, κ. Γιώργος Δούκας, σχολιάζοντας αυτή τη σημαντική συνεργασία, δήλωσε: «Χαιρόμαστε πολύ για τη συνεργασία με τη SMOK-E, μια εταιρεία γνωστή για τον  σημαντικό της ρόλο στην ανάπτυξη της ελληνικής αγοράς ατμίσματος. Το μέγεθος και ο ρόλος της SMOK-E στην αγορά των προϊόντων ατμίσματος, την καθιστά τον ιδανικό συνεργάτη.

Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα BO Vaping της JWELL θα ενισχύσουν τις επιλογές των καταναλωτών στην κατηγορία ατμίσματος, διευρύνοντας το αγοραστικό κοινό.

Το μέγεθος της JWELL-BO Vaping, οι επενδύσεις, η έρευνα, το marketing και η πολιτική υποστήριξης shop-in-shop, διασφαλίζoυν,  ότι οι ιδιοκτήτες των Vape-Stores και κατά συνέπεια οι καταναλωτές θα έχουν στη διάθεση τους τα πλέον καινοτόμα ατμιστικά προϊόντα».

Η παρουσίαση των νέων αυτών προϊόντων ΒΟ Vaping θα λάβει χώρα την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019 και ώρα 19.00’  στον εκπληκτικό industrial χώρο Warehouse που κατασκεύασε η SMOK-E.

Σχεδιαστικά highlights, το εντυπωσιακό ρετρό τραπέζι μπιλιάρδου, οι νησίδες όπου θα παρουσιάζονται τα προϊόντα, η lounge επίπλωση και η συναυλιακή εξέδρα είναι εγγύηση για την επιτυχία της  εκδήλωσης - παρουσίασης αυτής της καινοτομίας.

Εκτός από το σύνολο των επαγγελματιών του ατμίσματος, δεν θα μπορούσαν να λείψουν oι εκπρόσωποι της JWELL, οι οποίοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι και ανυπομονούν να συναντηθούν με τους Έλληνες επαγγελματίες του κλάδου.

Απέναντι στα διαρκώς νέα δεδομένα που η αγορά θέτει, στις συνεχείς προκλήσεις και ανακατατάξεις, προχωρούμε χωρίς να εφησυχάζουμε. Καλούμαστε να αλλάξουμε και να δημιουργήσουμε για όλους μία μεγαλύτερη, καλύτερη προοπτική. Η επιτυχία ανήκει σε όλους αυτούς που δεν συμβιβάζονται με το απλό και το σίγουρο, αυτούς που δεν έχουν μάθει να κοιτάζουν πίσω αλλά μόνο μπροστά και έχουν αναλάβει την αποστολή να καθορίσουν τις εξελίξεις.

 

Πηγή: www.synpeka.gr